Klä dig snyggt till träningen

Motivationen är en avgörande faktor för att du ska träna regelbundet. Det spelar ingen roll hur många “måsten” och insikter om vikten av motion du har i sinnet; utan motivation kommer du ingen vart. Det är den som får dig att komma igång och det är den som får dig att fortsätta.

Det finns flera sätt att hålla motivationen uppe på men medan det ofta talas om positivt tänkande, musik och målsättning är det inte lika ofta som kläderna omtalas. Motionskläder betraktats ofta som något enbart praktiskt eller enbart estetiskt men nämns nästan aldrig i motiverande syfte. Faktum är att det finns både snygga och inspirerande kläder hos aimn.se som får dig att vilja träna med en gång.

Kul att vara fin

Du behöver varken vara ytlig eller fåfäng för att vilja vara fin. Det är något som ligger djupt rotat hos oss människor och kan påverka allt från beteendet till livsglädjen. När du ska ut i löpspåret, promenera med kompisarna, träna på gymmet eller inta yogapositioner är det extra peppande om dina kläder inte enbart är praktiska utan också attraktiva. Det får dig att komma in i rätt sinnesstämning och att känna dig som en proffsatlet. Du kan testa det här själv: gå och handla mat en dag i en gammal sliten träningsoverall och oborstat hår och nästa i en snygg outfit och en frisyr du gillar. Känslan är en helt annan.

Tänk på smak och passform

Alla kläder blir både snyggare och bekvämare om du väljer rätt storlek. Välj ett par sköna tights i jordnära färger och en mysig fleecejacka eller lyxa till det hela med ett par leggings i ormskinnsmönster och en matchande topp. En välsittande BH är också essentiell för träningen och den ska sitta som en andra hud. Med en outfit som får dig att känna dig på topp blir träningen så mycket roligare.